Ristinrastin rannerengas 2

feeling4

 

Yksilöllisiä, käsintehtyjä ranneketjuja koristavat hauskat riipukset. Ristejä, kätkettyjä kiviä, kukkasia, palloja jne jne. Vaihtoehtoja ja yhdistelymahdollisuuksia on lukemattomia. Ranneketjun voi tietysti myös jättää ilman riipuksia…miten vain haluaa.
Renkaat on tehty pyöreästä 2 mm:n langasta, ja renkaiden halkaisija on 9 mm.  Onyx, ruusu- ja muut kvartsit sekä kuukivi ovat tämän hetken suosikkikiviäni. Näiden rannerenkaiden kivet ovat halkaisijaltaan 16 mm. Ristin koko on 20 mm x 20 mm. Ketjun pituutta voi säädellä, reilunkokoinen lukko avautuu kätevästi. Myös lukko on 925 hopeaa.

MATERIAALI: hopea 925.
KIVI: pyöreä musta onyx tai kuukivi. Kiven halkaisija 16 mm.
Tilauksesta myös muita kivivaihtoehtoja. Toimitusaika noin 2 viikkoa. Yhdistele mieleiseksesi!
HINTA: 130,- (yhdellä riipuksella). Toimitukseen lisätään postituskulut.
Huomautukset ja palautukset: 14 päivän aikana.

Design: Ann-Christine Ekholm.

TÄSTÄ VOIT TEHDÄ TILAUKSESI. KIITOS!

Your Name/Nimesi (required/pakollinen)

Your Email/Sähköpostisi (required/pakollinen)

Subject/Aihe

Your Order/Tilauksesi