Henkilökohtainen muistokoru

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isoäidiltä perimäni rintakoru lojui käyttämättömänä laatikossa vuosikausia, kunnes keksin muuttaa sen sormukseksi. Uudelleensyntyneessä korussa kaunis kivi pääsee taas loistamaan muistuttaen rakkaasta isoäidistäni. Kivien uusiokäyttö ja muokkaaminen tähän päivään on joskus hyvä päätös…kuten tämä oli minulle. Halusin vielä sormukselle arvoisensa säilytyspaikan, joten suunnittelin sille ihan ikioman kätkön, samaan henkeen rakastamani sormuksen kanssa. Sormus on valmistettu 2 mm hopealevystä. Pintakäsittelynä kiillotus ja mattahionta, sisäpinnoissa mattahionta.

MATERIAALI: hopea 925.
KIVI: Isoäidiltäni peritty.

IDEOIDAAN SINULLEKIN OMA, HENKILÖKOHTAINEN MUISTOKORU.

Design: Ann-Christine Ekholm.
TÄSTÄ VOIT TEHDÄ TILAUKSESI. KIITOS!

Your Name/Nimesi (required/pakollinen)

Your Email/Sähköpostisi (required/pakollinen)

Subject/Aihe

Your Order/Tilauksesi